Garsoniere Bragadiru

Cauti cel mai bun raport calitate - pret pentru viitoarea ta garsoniera?
Ansamblurile noastre de locuinte sunt printre cele mai noi ansambluri rezidentiale situate in zona Bragadiru, unde preturile accesibile si calitatea constructiei reprezinta garantia ca ai gasit garsoniera la care visai.

Principalul motiv pentru care ansamblurile rezidentiale noi sunt ocupate in proportie de aproape 100%, este pretul mic de vanzare al locuintelor. In ultimii ani cumparatorii au devenit interesati de calitatea constructiei ansamblurilor rezidentiale si de locatia noilor ansambluri, devenind mai selectivi.

Zona este linistita, nou dezvoltata, cu vile si blocuri cu regim mic de inaltime, ferita de agitatia urbana, dar fara sa fie privata de avantajele acesteia. Cartierul dispune de: scoala, gradinita, after school, farmacie, sala fitness etc.

Atunci cand vine vorba de alegerea unui loc unde sa stai, insa nu dispui de o multime de bani pentru achizitionarea acestuia, solutia cea mai potrivita si cea mai avantajoasa pentru buzunar se pare ca ar fi o garsoniera. Daca esti in cautare de garsoniera in Bragadiru, Ilfov, atunci trebuie sa stii ca pretul unei garsoniere poate spune foarte mult despre aceasta, cu mult inainte sa pasesti in interiorul ei. Chiar daca pare greu de crezut, poti dispune de o garsoniera care sa fie in acelasi timp de cea mai buna calitate si sa fie foarte accesibila ca pret. Pe site-ul nostru, Bragadiru-Case.ro, poti gasi o astfel de oferta.
Intra si descopera toate garsonierele din oferta noastra!

De ce sa alegi o garsoniera intr-un imobil nou?
*pentru ca dispune de suprafete generoase satisfacand astfel cerintele legate de confortul personal
*pentru ca sunt situate la marginea oraselor si pot fi in zone verzi, oferind liniste celor care s-au saturat de agitatia orasului
*pentru ca exista posibilitati mai mari de parcare decat in cazul zonelor cu blocuri vechi
*pentru ca materialele folosite atat la constructia propriu-zisa, cat si la finisajele interioare sunt de o calitate superioara.

Cheltuieli reduse:
*contorizare individuala a consumului de apa, electricitate si gaz
*cheltuieli reduse datorita izolatiei termice si materialelor de cea mai buna calitate: caramida Porotherm si polistieren 100 mm
*fara cheltuieli ascunse
*fara taxa de mentenanta a ansamblului
*platesti doar ceea ce consumi

Oferta noastra pentru garsoniere:
*Garsoniera dubla (40 mp) = 25.000 euro

Pentru un confort desavarsit, au fost atent selectionate materiale si finisaje apartinand unor branduri prestigioase, toate eforturile concentrandu-se pe siguranta structurii, fara a compromite insa aspectul elegant si rafinat.

Iti poti achizitiona noul tau camin prin programul Prima Casa, credit ipotecar/imobiliar si cash.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne sunati la numarul de telefon 0722 52 52 55 sau sa ne contactati folosind formularul de la Contact.