Case Bragadiru

Voi ce alegeti? Casa sau apartament?
Idealul vietii de familie este o casa cu veranda.
Cumpararea unei locuinte este cu siguranta visul oricarui roman, mai ales ca studiile arata ca am format dintotdeauna un popor de ... proprietari.
Daca vorbim de noile complexe rezidentiale, incepem sa avem si mai multe avantaje: pe langa o cladire care in sine este recent construita, exista si alte facilitati in zona, de la sali de fitness pana la piscina, locuri de parcare sau gradinite, restaurante si spatii verzi.

De obicei, casele isi apreciaza valoarea de-a lungul timpului. Chiar daca in momentul de fata situatia economica face vanzarea unei case ceva mai dificila tocmai datorita pretului mai mare, casa poate fi considerata o investitie mai buna decat un apartament.

Intr-un complex rezidenţial spatiile comune sunt ingrijite si vei avea toate avantajele care sa-ti faca viata mai usoara si mai frumoasa. Tu si familia ta veti trai intr-un mediu intretinut si sigur.

Toate dezavantajele locuitului la bloc devin avantaje daca decizi sa te muti la casa. In primul rand, vecinii sunt la cativa zeci de metri departare de tine si nici nu mai aveti zid comun. Cu siguranta locul de parcare n-ar mai fi o problema. Plus ca ai avea spatiu. Mult. Pentru tine si imaginatia ta. In curte ai putea avea flori si gazon, balansoar sau chiar un foisor imbracat in iedera.

Casa pe care urmeaza s-o achizitionati va fi locul unde veti locui o perioada de cativa ani sau poate chiar tot restul vietii. Ea trebuie sa-ti indeplineasca dorintele sau macar o parte din ele, pentru ca atunci cand ajungi acasa trebuie sa te simti foarte bine.

Indiferent ca alegi sa locuiesti la casa sau la apartament, cel mai important lucru este sa te simti acasa si in fiecare dimineata sa iesi pe usa cu zambetul pe buze.

Va asteptam cu mare drag la birourile noastre pentru mai multe detalii sau ne puteti contacta telefonic la numarul de telefon 0722 52 52 55.