Apartament 4 camere Bragadiru

Bine ai venit acasa!
Daca esti interesat de locuinte noi intr-un complex rezidential, pe portalul Bragadiru-case.ro vei gasi toate ofertele de case si apartamente noi din ansamblurile rezidentiale din Ilfov. Daca doresti sa cumperi o locuinta, portalul iti ofera cele mai multe variante de case si apartamente noi, din toate complexurile de blocuri noi din aceasta zona.

Aveti acum posibilitatea sa alegeti cu grija imobilul dorit din multitudinea de proiecte imobiliare si ansambluri rezidentiale, prezentate in detaliu pe acest site.

Apartamentul tau cu 4 camere spatioase te asteapta. Apartamentele sunt finalizate iar comunitatea de locatari este in continua crestere.

Atat localizarea complexului cat si impartirea, suprafata si dotarile apartamentelor raspund cerintelor actuale de confort, amplasament urban si pret accesibil. Preturile apartamentelor se incadreasa in conditiile de creditare aferente Programului Prima Casa.

Dotarile moderne ale apartamentelor au fost alese si executate cu profesionalism utilizand materiale de cea mai buna calitate. Apartamentele se predau complet finisate, inclusiv echipate cu obiecte sanitare si mobilier de baie.
Am ales cu grija toata gama de finisaje interioare cat si finisajele si dotarile spatiilor comune astfel incat sa te poti bucura inca din prima zi de noua ta locuinta.

Vino sa ne vizitezi si sa te convingi de avantajele noului tau apartament!
Va asteptam cu mare drag la birourile noastre pentru mai multe detalii sau ne puteti contacta telefonic la numarul de telefon 0722 52 52 55.