Apartament 3 camere Bragadiru

Cum sa alegi o locuinţa pe gustul tau? In primul rand este important sa stii cum arata stilul de viata pe care il alegi. Ar mai trebui sa stii ca nevoile tale se vor schimba odata cu varsta.

In noul tau apartament cu 3 camere din Bragadiru, pregateste-te sa fii invidiat de toti. Va propunem blocuri cu garsoniere si apartamente noi care ofera o serie de avantaje: calitatea constructiei, suprafetele mari ale incaperilor si mai ales preturile mici, accesibile tuturor.

Ne mandrim cu calitatea constructiilor si finisajelor noastre, asigurandu-va ca beneficiati de cel mai bun raport calitate-pret.
In ceea ce priveste modul de achizitie al apartamentelor cu 3 camere in Bragadiru, Ilfov, acesta este foarte variat, extrem de flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului din dorinta de a oferi posibilitatea oricui doreste sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului cu ajutorul bancii sau cu resurse proprii.

De la ansamblul Bragadiru, Ilfov ai acces facil catre diferite magazine si centre comerciale (Cora, Lidle, Mega Image, Penny , Leroy Merlin.), iar in imediata apropiere exista parcuri, gradinite, benzinarii si restaurante dar si statiile unor autobuze si tramvaie. Parcul Bragadiru, un parc foarte mare, recent amenjat dupa ultimele standarde europene ce reprezinta o adevarata oaza de verdeata.

Oferta noastra pentru apartamente cu 3 camere :
*Etajul 1 – apartamente cu 3 camere (75 mp) = 42.000 euro
*Etajul 2 – apartamente cu 3 camere (75 mp) = 42.000 euro

Iti poti achizitiona noul tau camin prin programul Prima Casa, credit ipotecar / imobiliar si cash.

Va asteptam cu mare drag la birourile noastre pentru mai multe detalii sau ne puteti contacta telefonic la numarul de telefon 0722 52 52 55.