Apartamente Bragadiru

Bragadiru-Case.ro are o experienta vasta in sectorul imobiliar din Romania pe baza careia a selectionat dintr-o oferta larga cele mai potrivite proiecte in care sa investeasca. Aceste proiecte ofera acum doritorilor un raport pret/ calitate foarte atractiv acoperind o gama larga de oferte pentru fiecare dintre categoriile garsoniera, apartament cu 2 camere, 3 camere si 4 camere.
Proiectele noatre sunt deja finalizate si ofera optiuni atractive pentru cumparare.

Alege locul caruia sa ii spui acasa din cele mai bune proprietati din zona Bragadiru, Ilfov.
Zonele limitrofe ale Capitalei atrag din nou atentia celor care vor sa scape de aglomeratia orasului.

Daca sunteti in cautarea unei garsoniere sau a unui apartament de 2, 3 sau 4 camere in Bragadiru, ati ajuns in locul potrivit!

Va oferim o gama larga de garsoniere si apartamente cu 2, 3 sau 4 camere in Bragadiru, Ilfov, in cadrul unor imobile noi. Apartamente noi, spatioase, complet finisate, dotate cu toate accesoriile, sunt astfel concepute incat sa satisfaca cele mai exigente gusturi in materie de locuinte.

Oferta noastra cuprinde:
*Garsoniera dubla - 40 mp
*Apartamente cu 2 camere - 60 mp
*Apartamente cu 3 camere - 75 mp

De ce sa alegi un apartament intr-un imobil nou?
*pentru ca dispun de suprafete generoase satisfacand astfel cerintele legate de confortul personal
*pentru ca sunt situate la marginea oraselor si pot fi in zone verzi, oferind liniste celor care s-au saturat de agitatia orasului
*pentru ca exista posibilitati mai mari de parcare decat in cazul zonelor cu blocuri vechi
*pentru ca materialele folosite atat la constructia propriu-zisa, cat si la finisajele interioare sunt de o calitate superioara

Va invitam sa consultati oferta noastra de garsoniere si apartamente, apoi va asteptam cu drag!
Atunci cand ai gasit casa sau apartamentul care este in mod clar cea mai buna pentru tine, actioneaza. Nu asteptati, ca in acest timp un alt client poate veni si sa fie mult mai hotarat decat dumneavoastra in luarea deciziilor.

Iti poti achizitiona noul tau camin prin programul Prima Casa, credit ipotecar / imobiliar si cash.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne sunati la numarul de telefon 0722 52 52 55 sau sa ne contactati folosind formularul de la Contact.